Bor, mámor, szerelem 2. évad, 78-82. rész tartalma

Bor, mámor, szerelem 2. évad, 78-82. rész tartalma

 

2024.10.28., Hétfő 19:45 - 2. évad, 78. rész

Kristian bekopogtat Mirka-hoz és pénzt követel tőle, azt hiszi, hogy a lány feljelentette. Rita úgy dönt, hogy eladja a földeket Miro-nak és Ingrid-nek, kivéve azokat a dűlőket, ahol a Mária-szőlőt termesztik: ezeket visszaadja Nina-nak. Nina szüretre készül. Erik megtalálja Gérard adománylevelet, azonban erről Karin is értesül…

2024.10.29., Kedd 19:45 - 2. évad, 79. rész

Nina hiába várja Eriket, aki a támadás után magához tér. Ninának elfogy a türelme, ezért elmegy, és a megvert Eriket az utcán találja meg. Hazaviszi és kezeli a sérüléseit. Nina Júliára emlékezteti Eriket. Nina nem ért semmit, amit Erik magyaráz neki, az értelmetlen beszédet a támadásnak és az elszenvedett sebeknek tulajdonítja. Orlíková higiéniai ellenőrzést tart Viola éttermében. Buranovszkyn akar bosszút állni és minden áron hibát keres mindenben, hogy bezárathassa az éttermet. Orolíková megengedi Agnešának, hogy ünnepeljen, de Agneša rájön, hogy elfelejtette kiküldeni a meghívókat. Miro magához hívja Renit. Azt akarja, hogy az építkezés alatt fedezze. Reni jelentős jutalékot kér ezért. Miro erre begurul, de Karin elmagyarázza neki, miért kell elfogadnia Reni feltételeit. Nina megtudja, hogy a föld Ritáé. Rita Ninának ajándékozza a szőlőt, de Nina nem hisz neki. Martin megvédi Ritát, emiatt konfliktusba kerül Ninával.

2024.10.30., Szerda 19:45 - 2. évad, 80. rész

Nina és Martin veszekednek. Nina megkeresi Ritát a kórházban. Rita négyszemközt megesküszik Ninának, hogy végzett Martinnal, de ő nem hisz neki. Rita később bevallja az apjának, hogy még mindig szereti Martint, de nem akarja bonyolítani az életét. Viola megtudja, hogy az étterem veszélyben van. Megparancsolja Žigónak, hogy mentse meg. Buranovský megpróbálja kiengesztelni Orlíkovát. Božena találkozik Dasával. Božena nem tudja kifejezni magát a pszichológiai károsodás miatt, ami történt vele. Dášának az a benyomása, hogy Boženát megerőszakolták, és vállalja az ügyét. Eva enged Laura kérésének és elmegy vele a táncórára. A nagyszülőkre bízza Sabinát és Adamkót. Anna és Zoli elviszik sétálni a gyerekeket az erdőbe, de nem találnak vissza.

2024.10.31., Csütörtök 19:45 - 2. évad, 81. rész

Nina szerint azért támadták meg Erik-et, mert nála volt egy irat, de azt már nem tudja, milyen iratról van szó? Viera felkeresi Ivan-t a kórházban, úgy dönt, hogy véget vet az ellenségeskedésnek. Sanyi és Gábor egyre csak Mirka körül legyeskedik, és ez már Brano-nak is szemet szúr.

2024.11.01., Péntek 19:45 - 2. évad, 82. rész

Ingrid válókeresetet ad be Ivan ellen, és azzal vádolja a férfit, hogy szándékosan kijátszotta és átíratta vagyonát a gyerekek nevére. Összeáll a környék apraja-nagyja, hogy segítsenek a szüretben Nina-nak. Ďása és Slávo összemelegednek a nő lakásán, ám ekkor betoppan Božena, aki zaklatással vádolja a férfit.