Egy csodálatos asszony 1. évad, 54-58. rész tartalma

Egy csodálatos asszony 1. évad, 54-58. rész tartalma

 

2024.10.28., Hétfő 18:50 - 1. évad, 54. rész

Hatice és Enver csúnyán összevesznek, mikor az asszony Baharhoz megy, és a férjét Ceydanal találja. A pszichiáter felhívja Haticet, hogy beszéljen vele Sirinről. A férfi meglehetősen súlyosnak állítja be a helyzetet, így a nő nagyon megijed, és elmondja Envernek is, amit megtudott. Későn döbben csak rá, hogy a lánya ismét csúnyán becsapta. Sirin felveszi az apja nyugdíját, így Enver pénz nélkül marad.

2024.10.29., Kedd 18:50 - 1. évad, 55. rész

Envert megviseli, hogy nincs pénze, és Bahar az, aki lelket önt belé. Hatice nem tud uralkodni magán, és az újabb hazugság miatt rátámad Sirinre. Sarp felkeresi Bahar és a gyerekek sírját. Hikmet meglátogatja Envert, hogy felajánlja a segítségét.

2024.10.30., Szerda 18:50 - 1. évad, 56. rész

Jale és Musa elmondják a szüleiknek, hogy a válás mellett döntöttek. Hikmet átviszi Enver varrógépét Bahar lakásába. Hatice is átmegy a lánya lakásába, hogy főzzön nekik, és békülni próbáljon. Bahar ismét megkérdezi Envert, hogy igazat mondott-e Sarp telefonjáról. Az idős embert mardossa a lelkiismeret, de nem vallja be az igazat.

2024.10.31., Csütörtök 18:50 - 1. évad, 57. rész

Bahar a gyerekekkel, Ariffal és a többi hozzá közel álló emberrel piknikezni megy, ahol Yeliz és Ceyda nem is titkolják, mennyire egymás idegeire mennek. Ceyda jó hírt kap, a fia meglátogathatja őt Isztambulban. A piknikhez Hikmet is csatlakozik, ahol Bahar arra kéri, hogy kerítse elő Sarp édesanyját. Piril megtudja, hogy Bahar és a gyerekek életben vannak. Jale közli Haticével, hogy nem alkalmas a vére, hogy segítsen Baharnak. A két nő Sirint próbálja meg meggyőzni, hogy adjon vért, és ha lehet, segítsen Baharnak.

2024.11.01., Péntek 18:50 - 1. évad, 58. rész

Ceyda izgatottan várja a fiát, és az egész lakást feldíszíti az érkezésére várva, ehhez pedig pénzt kér kölcsön. Ám hamarosan csalódnia kell, az anyja nem engedi el hozzá Ardát. Jale nagyon aggódik Baharért, de közben felkeresi Sirin pszichiáterét, hogy elmondja, a lány hogyan csapta be Haticét. Piril nagyon aggódik, hogy elveszítheti Sarpot, és felkeresi az apját, ahol döbbenten veszi tudomásul, hogy Sarp anyja Suatnál van. A nőnek bűntudata van, hogy eltitkolja az igazságot a férfi előző családjáról.