A gyanú árnyékában 35 - 39. rész tartalma

A gyanú árnyékában 35 - 39. rész tartalma

 

Magyar dokureality-sorozat

 

2012.10.01., Hétfő 17:15 - 35. rész - Küzdeni fogok a gyerekeimért!

A gyerekeit egyedül nevelő három gyerekes anya, Adamecz Helga kétségbe van esve. Legfiatalabb fia, Norbert nyomtalanul eltűnt. Csak az eltépett dzsekijét találták meg. Utána legidősebb fiát, Benjámint meggyanúsítja a rendőrség, hogy fegyveres rablást követett el. Amikor Helga megpróbálja Benjáminból az igazságot kiszedni, anya és fia veszekedni kezdenek, és Benjámin lelép otthonról. Ezután Helga megtudja, hogy kiskorú lánya Szonja másodszorra is teherbe esett. Szonja nem hajlandó anyjának elárulni, ki a gyerek apja. A kétségbeesett anya, meglátogatja férjét a börtönben, akitől szeretne elválni, mert a férfit gyilkosság miatt évekre leültették. De Albert nem veszi Helga problémáit komolyan és ő tulajdonképpen a gyerekekért se aggódik. Norbertet továbbra sem találják, noha a rendőrség nagy erőkkel keresi. Helga az egész városban plakátokat ragaszt fel Norbert fényképével. Amikor Helga megtudja, hogy a lánya megint az exbarátjával Ervinnel van együtt, akitől az első gyerek is van és aki már otthagyta őt egyszer a bajban, rájön, hogy ő Szonja második gyerekének is apja. Helga szerint Ervin bűnöző. Anya és lánya között durva vita alakul ki, ami után Szonja, gyermekével Ervinhez költözik. Helga teljesen összeomlik. Norbert eltűnt, Szonja elköltözik, és Benjit rablással vádolják. Magát vádolja, hogy miért történhetett mindez! A szálak azonban összeérnek, és semmi sem véletlen. De mire Helga rájön, lehet, hogy már a családja darabokra hullik. És hol van Norbi?

2012.10.02., Kedd 17:15 - 36. rész - Az anyámnak szeretője van!

A 38 éves Nikolettnek az 50 éves tehetős Patrik udvarol. A nőnek Patrik mellett még egy szeretője is van a jóképű, fiatal, bár nem túl módos Balázs. Patrik mit sem sejt a vetélytársról és megkéri az cukrászdában eladóként dolgozó nő kezét. Nikolett igent mond, hiszen Patrikkal megfogta az Isten lábát, bár idősebb, de gazdag. Ennek ellenére esze ágában sincs befejezni viszonyát Balázzsal. Amikor szeretője, Balázs értesül a tervezett esküvőről, botrányt rendez: a menyasszonyi ruhaszalonban, ahol Nikolett és konzervatív lánya, Valéria épp ruhákat nézegetnek. Valéria nem tud Balázsról és kérdőre vonja anyját, aki azt hazudja, hogy egy régi, bolond pasija zaklatja. Tudja Nikolett, hogy lánya elítélné kettős életét. Később Balázs azzal fenyegeti szeretőjét: ha hozzámegy Patrikhoz, akkor mindent kitálal viszonyukról. Nikolett egy időre le tudja csillapítani szeretőjét, de rezeg a léc, hogy a titkos viszony kiderül. Az esküvői előkészületek javában folynak. Közben Nikolett tovább élvezi szeretője szolgálatait. Minden Nikolett elképzeléseinek megfelelően alakul, megfogta a gazdag úriembert és megtartotta magának a jóképű, dögös pasit is. De ekkor Nikolett lánya, Valéria rajtakapja anyját Balázzsal egy félreérthetetlen szituációban, mivel azt gondolta, hogy anyja számára csak Patrik létezik, elítéli anya viselkedését és azzal fenyegetőzik, hogy mindent elmond vőlegényének. Akkor aztán jön a nagy meglepetés: Patrik eltűnik. Nikolett vőlegénye keresésére indul, de a gazdag férfit sehol sem találják, azonban a rendőrség egy holttestre bukkan…

2012.10.03., Szerda 17:15 - 37. rész - A lányom tanárnője kikezdett a férjemmel!

A 39 éves Szilvásiné Nóra boldog életet él férjével, a 44 éves Károllyal, és 17 éves lányukkal, Fannival. Fanni nemsokára befejezi az iskolát és ismerősökön keresztül már van egy munkalehetősége is. Azonban egyik nap váratlanul fegyelmi eljárást indítanak ellene az iskolában, - ami kizárással is járhat -, mert rátámadott a tanárnőjére, Básti Klárára. Kiderül, hogy a tanárnő a lányt lelkileg terrorizálta. Nem sokkal később, ugyanaz a tanárnő marihuánát talál a lány táskájában – úgy tűnik, vége Fanni tanulmányainak. Amíg a lány azt állítja, hogy nem tudja, honnan származik a marihuána, Nóra megpróbálja kideríteni, hogy vajon a lánya igazat mond-e. Többször próbál a tanárnővel beszélni és kideríteni, hogy miért terrorizálja lányát, de Básti Klára elutasító és Fannit okolja mindenért. Nóra követeli férjétől, hogy beszéljen a tanárnővel, mert ő nem képes közös hangot teremteni vele. Aztán váratlanul őrizetbe veszik Károlyt, mert állítólag megtámadta és megerőszakolta Fanni tanárnőjét. Nóra kétségbeesik, hisz férjét nem ilyennek ismerte! A zaklatott asszony nyomozni kezd!

2012.10.04., Csütörtök 17:15 - 38. rész - Meg akarják ölni a férjemet!

Adél boldog párkapcsolatban él férjével, Bencével és két gyerekükkel. Adél apja, a nyomdatulajdonos Perczel Ferenc együtt dolgozik vejével. Ferenc és Bence közösen vezetik apósa cégét. Ferenc a semmiből építette fel nyomdáját és nagyon büszke arra, hogy az évek alatt családjának semmire nincs gondja. Egy nap azonban Adél észreveszi, hogy férjét a házuk előtt egy férfi fenyegeti egy baseballütővel. Bence kimagyarázza magát. Majd kiderül, hogy a férje fegyvert tart a lakásban, amin Adél nagyon kiborul. És ami a legfájóbb számára, hogy egyre többet hallja vitatkozni férjét és szeretett apját. Adél mindkét férfitól próbálja kideríteni, hogy mi kettőjük között a probléma, de ők hárítanak és tagadnak. Bence fenyegetései tovább folytatódnak. Idegen és rosszarcú férfiak figyelik meg a házukat és pénzt követlenek Adél férjétől. Kiderül, hogy Bencének több milliós tartozásai vannak, amit Adél nem ért, hisz a nyomdából elég jól élnek. Majd kiderül, hogy Bence Adél apjától vár anyagi segítséget, aki megtagadja azt. Egy nap azonban hívást kap Adél a rendőrségtől, hogy férjét szándékosan elgázolták és kómában fekszik a kórházban. Adél összeomlik. Biztos összefüggést lát fenyegetések és Bence adóságai között. Fél, hogy férje sosem ébred fel, és nem érti, ki és miért tette ezt Bencével.

2012.10.05., Péntek 17:15 - 39. rész - Anya halálos balesetet okozott!

A 34 éves Bokorné Csilla együtt él férjével, Ferenccel és az előző házasságából született két kamasz fiával. Csilla erős idegzetű, kemény asszony, aki nem omlik össze a családját érő sokadik csapás súlya alatt sem. Ám egy nap váratlan telefonhívást kap a rendőrségtől. Csilla édesanyját, Erzsébetet meggyanúsítják azzal, hogy autójával halálra gázolt egy nőt, majd elhajtott. Az asszony néha a pohár fenekére néz, akkor is másnapos volt, amikor a rendőrök beállítottak hozzá és meggyanúsították azzal, hogy bűncselekményt követett el. Erzsébet azonban állítja, semmi köze a balesethez és nem ütött el senkit részegen. Kiderül, hogy az autó pótkulcsa, mellyel a balesetet elkövették, nincs meg… A rendőrség kihallgatja Csilla gyermekeit is. A nyomozás során Csilla egyik fiára, a 16 éves Balázsra terelődik a gyanú, ám ő is tagadja bűnösségét, akárcsak a nagymamája, Erzsébet. Amikor Csilla azt hiszi, hogy nagyobb csapás nem jöhet, a rendőrség újabb lehetséges elkövetőt jelöl meg… Akkor ki a valódi tettes!?