Több mint testőr 1 - 5. rész tartalma

Több mint testőr 1 - 5. rész tartalma

 

 

2012.10.01., Hétfő 16:00 - 1. rész

A mexikói Navarro család testőre Miguel Valdez. A kislánya Angela Valdez és Samantha Navarro jó barátnők. Samanthát elrabolják. Miguel Valdez feláldozza életét a kislányért. A két kislány örök barátságot fogad. A két lány távol kerül egymástól, de mindketten Los Angelesben élnek. Angela férjhez ment, kislánya született, kávéházban dolgozik és este ápolónőnek tanul. Luis, a férje semmirekellő, erőszakos alak. Angela tortát szállít az Arroyo-család partijára, megismerkedik Juan M. Arroyóval és megmenti Arroyo Genesist, aki beleesett az úszómedencébe. Samanthát sofőrnek álcázott testőrként felfogadja Bernardo del Castillo a fia mellé. Willy el akarja csábítani, nem ismeri meg a régi ismerőst. Fernanda del Castillo visszatér Rómából, és bosszút akar állni a gimnáziumban történtek miatt. Megtudja, hogy Juan M. Arroyo nemcsak elcsábította, de ő lökte le a lépcsőről. Samantha Navarro és Angela Valdez újra találkoznak. Angela kidobta a férjét és Samantha mellett ő is testőr lesz. Első munkája során az Arroyo család mellé rendelik Genesis testőrének.

2012.10.02., Kedd 16:00 - 2. rész

Angela megöli a bérgyilkost Juan Marcos szülei temetésén, akinek célpontja Genesis volt. Juan Marcos felajánlja jogászi szolgáltatásait, miszerint elkíséri a nőt a rendőrségre tanúvallomást tenni. A temetés alatt Emma, Juan Marcos festő húga öngyilkosságot kísérel meg, de szerencsére Pablo - a számára kirendelt testőr - még időben közbelép. Emma beköltözik Juan Marcos házába Isabel legnagyobb elégedetlenségére. Isabel egyre féltékenyebb Angelára, különösen, amikor megtudja, hogy Juan Marcos nem elég, hogy több figyelmet szentel a nőnek, mint neki, de még azt is megengedi neki, hogy Angela a lányát, Violetát is hozzájuk költöztesse. Fernanda kiadja parancsba, hogy keressék meg ki volt Genesis testőre, aki nemcsak a kislány életét mentette meg, hanem a bérgyilkost is megölte. Luis hamarosan rájön, hogy a testőr Angela. Fernanda parancsa, hogy a testőrt öljék meg.

2012.10.03., Szerda 16:00 - 3. rész

Luis megzsarolja és elrabolja Ángelát. Juan Marcos kiszabadítja a nőt, de Luist futni hagyja. Luis később bevallja Fernandának, hogy a kiszemelt áldozat az ő exfelesége és ezért nem tudta megölni. Fernanda új tervet eszel ki: Luis hódítsa vissza Angelát és rajta keresztül kémkedjen Juan Marcos után. Samanta a jachton történt támadás során megmenti Willyt, aki folyton kikezd vele és zaklatja. Samantának nehezére esik ellenállni. Willy szeretőjét - akinek a férje egy hírhedt drogdíler - holtan találják.

2012.10.04., Csütörtök 16:00 - 4. rész

Juan Marcos és Angela között egyre inkább kibontakozik a kölcsönös rokonszenv, amit mások is észrevesznek. Juan Marcos ruhát vásárol Angelának. A várandós Isabel féltékeny, ugyanakkor viszonya van a testőrével, Renzoval. Willy részegen addig próbálkozik, míg végül sikerül ágyba húznia az őt istápoló Samanthát, amit a lány utólag tagadni próbál.

2012.10.05., Péntek 16:00 - 5. rész

Dario hosszú idő után találkozik Ofeliával, de a nő hűvösen fogadja. Isabel sms-eket kap egy titokzatos idegentől. Az üzenetek küldője azzal hitegeti, hogy bizonyítéka van a férje hűtlenségére. Isabelt a vállalatok egyesítésének alkalmából rendezett ünnepségen baleset éri, és elvetél. Samanthának gyanús Willy új barátnője, Paloma, akiről később kiderül, hogy pornószínésznő. Paloma féltékeny férje meg akarja ölni Willyt, ám Samantha közbelép és megmenti. Willy követi Samanthát a szabadnapján, és megtudja, hogy kickbox-versenyekre jár.