Éjjel-nappal Budapest 1903-1907. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1903-1907. rész tartalma

 

 

2020.11.23., Hétfő 20:45 - 1903. rész

Mesi reggel ingerülten reagál Samu közeledésére, semmi kedve a szexhez, és eleve elege van már a vidéki mindennapokból. Utálja a hosszú ingázásokat, a korai felkelést, az elszigeteltséget és a magányt. Később elképedten konstatálja, hogy rögtön jobb kedvre derül, mihelyt a lakóhajón tartózkodik, így felmerül benne a kérdés, vajon nem siette-e el a döntést, amikor az unalmas kispolgári életet választotta. Samunak is feltűnik a lány gyötrődése, ám véletlenül kihallgatja Mesi és Bella beszélgetését a kiüresedett kapcsolatukról.

Norbi reggel véletlenül megtudja, hogy Angel saját maga rendezte meg a szexbotrányát Varga Viktorral. A lány próbálja menteni a menthetőt, és megkéri, hogy ne árulja el Livinek. Mikor mégis kiderül, Livi kíméletlen. Leszámol vele, és kirakja az albérletből. Angel először büszkén még azt hiszi, hogy egyedül is boldogul, de hamar rájön, hogy nem. A média leszámolt vele, nincs tető a feje felett, és mindenki elfordult tőle. Norbi ebben a kilátástalan állapotban talál rá, és önkéntelenül is megsajnálja.

Karesz frusztrált, amiért Máté a DJ Sport fitneszben már megint úgy kezeli, mint a rabszolgáját. Mikor Milántól megtudja, hogy régi ismerőse, Bandi bá el akarja adni az autómosóját, eszébe jut a nagy álma. Feltámad benne a remény, hogy megveszi az autómosót, és saját lábára áll. De, amikor megtudja, hogy mennyit kér érte a férfi, elkeseredik.

2020.11.24., Kedd 20:45 - 1904. rész

Reggel Tekla megriad, amikor a külföldi spermabankból hívják: pénzvisszatérítést kap, amit már postáztak. Megijed, hogy emiatt fog lebukni Máté előtt és eltökéli, hogy elcsípi a levelet, nehogy Máté megtudja, hogy nem a vásárolt spermától terhes, hanem mástól, mert a levélből kiderül, hogy a sperma elhalt. Bár elcseni Máté postaláda kulcsát, Máté mégis előtte kapja meg a levelet és elképedve látja, hogy Tekla már megint átverte: a gyermek nem spermadonortól fogant! Dühösen magyarázatot követel, aminek Tekla kollégái is fültanúi lesznek. Tekla először sokkot kap, de aztán harcolni akar Mátéért és gyűlölettel telve Szofi arcába vágja, hogy tudott a viszonyukról. Amikor Tekla később hazaér, már be is adja a következő hazugságot Máténak, miszerint egy ismeretlennel volt egy éjszakás kalandja.

Miközben Karesz nem tudja kiverni a fejéből Mesit, kiderül, hogy Lili is párkapcsolati válságban van, Olivér megcsalta őt és a lány emiatt tönkretette a fiú kocsiját, amin az kiakad. Karesz gátolja meg, hogy kettejük vitája eldurvuljon, de végül behúz egyet a fiúnak. Mindeközben Mesi is bizonytalan a saját kapcsolatát illetően és szakít Samuval.

Norbi reggel hallgathatja Livi szemrehányásait, amiért visszahozta Angelt az albérletbe. Ugyanakkor nem akar a lány bébiszittere lenni. Amikor megtudja, hogy Angel mennyire szenved a gyűlölködő kommentektől, elhívja, kísérje el őt egy stand-upos estre. Ott azonban Angel és Livi is terítékre kerülnek, amikor a stand up-os pellengérre állítja az influencer világukat és övön aluli ütésektől sem riad vissza. Norbi erre a saját fegyverével győzi le a humoristát, amiért Angel nagyon hálás neki.

2020.11.25., Szerda 20:45 - 1905. rész

Máté teljesen maga alatt van, miután kiderült, hogy Tekla hazudott, és a kisbabája egy egyéjszakás kaland során fogant. A kétségbeesett Tekla nem tudja őt megnyugtatni, és esküdözik, hogy nem tudja, kivel volt együtt aznap éjjel, Máté egyre jobban belelovalja magát a féltékenységbe. Meg van győződve róla, hogy Tekla hazudik, és előfordulhat, hogy Máté még ismeri is azt a férfit, aki lefeküdt vele. Végül Máténak az a tévképzete támad, hogy Tivadar volt az, aki ,,baráti szívességből” teherbe ejthette Teklát.

Gábor és Dzseni elhatározza, hogy egy romantikus napot fognak kettesben tölteni. Közös szaunázással akarják indítani a napot. Erre viszont nem kerül sor, mert Gábornak egy vészhelyzet miatt be kell mennie az T.É.R.-be. A tény, hogy Gábor telefonja ki van kapcsolva, és így néhány órára elérhetetlen, ami pánikot vált ki Dzseniben, és azt hiszi, hogy valami szörnyűséges dolog történt Gáborral. Dzseni végül teljesen kiakad, mert azt hiszi, senki nem veszi komolyan az aggodalmát.

Karola reggel váratlan ajándékokat kap. Egyből felhúzza magát, mert azt hiszi Andris (a zaklató fiú) bukkant fel megint. Dühéről egy régi ismerőse tereli el a figyelmét, akinek régóta beígért egy randit. A bárban felbukkan egy fiatal, sportos jóképű srác, akiről kiderül, hogy ő küldte a virágot. Karola először megnyugszik, és örül, hogy vannak még normális rajongói is, de mikor a srác követi a mosdóba, és szerelmet vall neki, Karola elhordja mindennek, és faképnél hagyja. Habár Karola jól érzi magát Bálinttal, kellőképpen felhúzta magát, hogy ne tudjon ellazulni, ezért egy csókkal köszön el tőle, amit Hunor utánuk settenkedve végignéz...

2020.11.26., Csütörtök 20:45 - 1906. rész

Máté reggel megpróbál Tivadartól bocsánatot kérni a tegnapi atrocitás miatt, ám Tivadar lepattintja. Máté rosszkedvűen jelenik meg a DJ Sportban, és Joe javaslata ellenére is szeretne közreműködni a twerk-programban. Időközben Tekla is megjelenik, akiből Andréval beszélve kibuggyan, hogy André az apa. André persze hallani sem akar a gyerekről, és nem akar hinni Teklának. Mindennek véletlenül Máté is fültanúja lesz; teljesen kiborul és Andrénak esik.

Dzseni a tegnapi nap miatt nem akar Gábor mellől tágítani. Ráadásul az a kijelentése, hogy ő akár meghalni is képes lenne Gáborért, teljesen felzaklatja a férfit. Eleinte nem akar erről az érzésről szólni Dzseninek, viszont a Rolanddal való beszélgetés hatására világossá válik számára, hogy kénytelen lesz megbeszélni a dolgot a lánnyal.

Reggel Karola még mindig nagyon ki van akadva, hogy Hunor, a zaklatója mennyire elbánt Bálinttal, a randipartnerével. Később üzenetet kap Teótól, aki újra itt van Pesten, és találkozni akar vele. Ettől a hírtől mindenki megdöbben. Amikor Karola gyanútlanul elmegy a találkozóra, kiderül, hogy Hunor csalta csapdába. A férfi elrabolja Karolát, és egy elhagyott ipartelepre hajt vele. Időközben Bence számára kiderül, hogy Teó nem lehet Budapesten, Maximmal együtt gyanút fognak, és értesítik a rendőrséget. Karola egy csel segítségével kiszabadul a fogságból, ám Hunor üldözőbe veszi…

2020.11.27., Péntek 20:45 - 1907. rész

Teklának fogalma sincs, hogyan tovább. Egyelőre nincs más kiút, mint elmenni a szüleihez, de annak ellenére, hogy el akarja mondani nekik a teljes igazságot, végül csak Máté viszonyáról mer beszámolni. Miközben a munkatársai előtt megpróbál erősnek tűnni, az apja, kérése ellenére felkeresi Mátét, és megtudja a teljes igazságot.

Miközben Dzseni Norbi albérletében megsértődve azt hiszi, hogy Gábort már nem érdekli, Gábor is elbizonytalanodik, hogy nem vitte-e a túlzásba a dolgokat.. Miután Gábor ráveszi magát, hogy jelentkezzen Dzseninél, a lány megkönnyebbül, amikor látszólag helyesnek bizonyosul a taktikája, hogy negligálja Gábort. Amikor Gábor aggódva elmegy megkeresni Dzsenit, ismét összekapnak, de Dzseni elszégyelli magát, mert gyerekesen viselkedett.

Bori Jázmin temetésének napján annyira összetört és gyenge, hogy úgy érzi, képtelen elmenni a szertartásra. De Karola igyekszik felrázni, így összeszedi magát, és mégis elrohan Rolanddal a temetésre. Szeretne a barátnőjétől rendesen búcsút venni. Azonban későn érkeznek, már csak Jázmin édesanyjával találkoznak a sírnál, aki Borinak ajándékozza Jázmin kedvenc szerencsehozó láncát. Borin újra elhatalmasodik a betegségtől való félelem. Roland aggódik Boriért, de Bori gondolatai Karola újbóli lelkifröccse hatására aztán fordulatot vesznek...