Éjjel-nappal Budapest 1908-1912. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1908-1912. rész tartalma

 

 

2020.11.30., Hétfő 20:45 - 1908. rész

Tekla a hétvége után még mindig teljesen ki van merülve és nem tudott dönteni. Az apja továbbra is az abortusz mellett van, de Tekla azt nem érzi helyesnek, de félni kezd, hogy nem lesz más választása és mégis erre kényszerül. Amikor Szofi megtudja, mi a terve, le akarja beszélni erről. Tekla végül a gyerek mellett dönt.

Dzseni végre ismét boldog, miután a távolság új szárnyakat adott a Gáborral való kapcsolatának. Gábor este még bulizni is hajlandó lenne elmenni vele és a barátaival, ám amikor váratlanul megjelenik az albérletben Daniella, Gábor egyik régi barátnője, Gábor megint lepasszolja Dzsenit.

Barbi nagyon igyekszik az új barátnője Edina előtt jó benyomást kelteni. Ez azonban nehéznek bizonyul, mivel Edina folyamatosan összekap Joe-val. A helyzet akkor csúcsosodik, amikor Edina azzal vádolja Joe-t, hogy az esze helyett a farkával gondolkodik. Miközben Barbi megpróbál köztük közvetíteni és megkéri Joe-t, hogy ne tegye tönkre ezt a barátságot, még akkor sem, ha ő semmit sem akar a lánytól.

2020.12.01., Kedd 20:45 - 1909. rész

Roland úgy érzi, hogy az életük lassan visszatér a régi kerékvágásba, de észre kell vegye, hogy a rák még mindig uralja Bori gondolatait. Borit semmi nem izgatja jobban, mint az egészsége és egyelőre dolgozni sem akar visszamenni. Roland egy közös bulizós éjszakával szeretne újra közel kerülni a feleségéhez, de Bori egy idő után onnan is elmenekül.

Karesz keményen dolgozik egyszerre két munkahelyen is, de akkor sem kerül közelebb ahhoz, hogy összeszedje az indulótőkét, ami a vágyott autómosóhoz kell neki. Ezért jelentkezik egy fehérje italokat tesztelő programba annak ellenére, hogy a konkurencia csak testépítőkből áll, akik jól szórakoznak rajta, Karesz hajlandó feszegetni a határait, annak érdekében, hogy elnyerje a vizsgálat vezetőjének a tetszését.

Dzseni ideges amiatt, hogy Gábor és Daniella milyen jól kijönne egymással. Féltékeny amiatt, hogy mennyivel érettebb nő nála és a Gáborral közös múltjuk miatt. Dzseni attól tart, hogy Gábor vonzóbbnak találja a lányt, mint őt.

2020.12.02., Szerda 20:45 - 1910. rész

Mikor Roland megtudja, hogy Bori egészsége miatt egy javasasszonyhoz szándékozik fordulni, teljesen szkeptikus, és elutasító lesz. Bori zokon veszi a viselkedését, ezért Roland megpróbálja összeszedni magát, és elhatározza, hogy Bori kedvéért elfogadó, és nyitott lesz az alternatív terápiával szemben. Roland igyekszik nap közben elviselni Mária mindenféle ezoterikus módszerét, ám végül betelik nála a pohár, mikor az asszony egy gyógyítónak mondott kövecskéért több tízezret akar róluk legombolni.

Livi és Angel között elhatalmasodik az ellenségeskedés. Egy buli során annyira elfajul a vita, hogy valóságos csetepaté alakul ki közöttük. Meglökik Norbi méregdrága kölcsönkapott DJ-keverőpultját, és elönti a szettet az italuk, amitől az menthetetlenül tönkremegy. Norbi borzasztóan kiborul.

A srácok megtudják, hogy Mesi a kórházban lakik mióta szakított Samuval. Karesz vívódik, hogy megengedje-e Mesinek, hogy a lakóhajóra költözzön, vagy sem, de alapvetően szeretné, viszont Mesi nemet mond Bellának, meg akarja önállóan oldani. Eközben viszont Lili beköltözik, mert annyira összeveszik Olivérrel.

2020.12.03., Csütörtök 20:45 - 1911. rész

Lili az Olivérrel történt szakítás után a Lakóhajón lakik Tedivel, ami még mindig kicsit zavarba hozza Kareszt, habár nagyon örül annak, hogy így többet láthatja a fiát. Amikor Olivér reggel megjelenik egy hatalmas virágcsokorral, hogy bocsánatot kérjen Lilitől, Karesz dühösen elküldi a fiút. Később Karesz egy kellemes napot töltenek el Lilivel és Tedivel együtt a várban, hogy feléled benne a remény, hogy Lili akár hosszabb távon is a lakóhajón maradna...

Livi és Angel hitelt vettek fel, de így reggel oda tudják adni Norbinak a pénzt az összetört DJ-keverőre. Mivel egy ijesztő alak a hitelező, így nem engedhetik meg maguknak, hogy félvállról vegyék a dolgot. Munkát kell találniuk. Mindketten elindulnak munkát keresni és észreveszik, hogy egy mongol büfé alkalmazottakat keres. Mindketten meg akarják szerezni a munkát és mielőtt még összevesznének rajta, a főnök elmondja nekik, hogy mindkettőjükre szüksége lehet. Habár a közös munka mindkettejüknek meglehetősen kellemetlen perspektíva, Livi és Angel kötélnek állnak, mert szükségük van a pénzre.

A fodrászat kap egy nagyon jövedelmező megbízást, amikor is egy menyasszonyt és a koszorúslányait kell kicsinosítaniuk. Azonban Tekla hazugsága miatt nagyon rossz a hangulat, és a munkatársak ellenségesek egymással. Ez a munka minőségére is kihat, és végül oda vezet, hogy a vita Szofi és Tekla között kiéleződik. Tekla még pofon is vágja Szofit és közli, hogy a legszívesebben bezárná az üzletet.

2020.12.04., Péntek 20:45 - 1912. rész

Szofi még mindig maga alatt van a Teklával előző nap folytatott veszekedés után. Ám amikor Tivadar reggel felkeresi őt az albérletben és arra biztatja, hogy ne mondjon le még a Frufruról, új erőt merít. Azt gondolja, hogy a történtek után Tekla úgysem teszi be a lábát az üzletbe. De csalódnia kell, ugyanis Tekla már ott van, és éppen Szofit próbálja meg lejáratni. Szofi végképp besokall, és Tivadarral együtt elhatározásra jut: kivásárolják Teklát, hogy megszabaduljanak tőle. Tekla viszont nem enged, és apjához fordul anyagi támogatásért. Attila azonban nem hajlandó neki segíteni, mert szerinte a lányának új életet kell kezdenie.

Karesz tele van reményekkel és tervekkel és biztosítja róla Bandi bát, hogy rajta van az autómosó megvásárlásán, ne adja el másnak, várja ki, míg összegyűlik a pénze. Hogy nagyobb eséllyel induljon (és hogy semmiképp se gondoljon Lilire másként), Milán rábeszéli, hogy kezdjen ki a mosómedvével, mivel azt hiszik, hogy a jelmez Bandi bá dögös unokahúgát rejti. A mosómedve hajlik is a dologra, mivel nagyon unja ezt a munkát. Ám este kiderül, hogy hülyét csinált Kareszból...

Zoé hetek óta fosztogatja a Klub vendégeinek zsebeit. Amikor ellop egy arany jegygyűrűt, már úgy gondolja, hogy megnyerte a főnyereményt, ám sajnos a Bécy házban a gyűrű kicsúszik a kezei közül, és a lefolyóban köt ki. Franci segítségével Zoé megpróbálja megmenteni a gyűrűt, de sajnos André keresztülhúzza a számításait. Zoé kénytelen belátni, hogy egyszerűen pechje van, ám a legrosszabb még csak most jön, amikor felbukkan a gyűrű tulajdonosa...