Éjjel-nappal Budapest 1935-1939. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1935-1939. rész tartalma

 

 

2021.01.11., Hétfő 20:45 - 1935. rész

Bence reggel meglepődik, amikor váratlanul beállít Éva, Bori anyja a Bécy házba és elkezdi összeszedni Bori ruháit. Bence még inkább meglepődik, amikor kiderül, hogy Bori váratlanul hazajött, de nem akar visszaköltözni a házba. Bence elmegy Éva házához, hogy meggyőzze Borit, hogy jöjjön haza és adjon még egy esélyt Rolandnak. Bori azonban dühösen kihajítja Bencét. Bence így még inkább meglepődik, amikor mikor hazaér ott találja Borit a nappaliban, aki Mesivel beszélget. Bori ugyan úgy döntött, hogy visszaköltözik a házba, de elmondja, hogy nem képes megbocsájtani Rolandnak.

Philip frusztrált, mert reggel nem tudott teljesíteni az ágyban. Később végignézi, ahogy egy másik férfi flörtöl Livivel. Philip rájön, hogy felkavarta, hogy múlt héten szerelmet vallott Livinek és hogy emiatt bizonytalanodott el, ráadásul féltékeny, tehát egyértelműen kezdi közelebb érezni magát a lányhoz. Philip végül elveszi, amit akar, és szexre kerül sor közöttük.

Karesz nagyon boldog, mikor megkapja végre a tesztelésért a pénzét, és így ki tudja fizetni az autómosót. Karesz azt tervezi, hogy egyenesen a postára megy, de számítását keresztül húzza, hogy váratlanul vigyáznia kell Tedire, ráadásul Máté is behívja őt dolgozni. A DJ Sport fitneszben tűzriadó lesz, Karesz pedig sietve kimenekíti fiát az épületből, ám de közben bent felejti az utalványt. Mikor véget ér a tűzriadó, az nincs sehol.

2021.01.12., Kedd 20:45 - 1936. rész

Livi nagyon boldog Philippel, ám egyre jobban kezd pánikba esni, mivel kimaradt a menzesze. El akar végezni egy terhességi tesztet, de nem jut hozzá. Viszont Norbi megtalálja a tesztet és egy pillanatra pánikba esik, hogy Angel terhes lehet. Livi erre bevallja Norbinak, hogy lehet, hogy teherbe esett Rolandtól, de aztán félresepri a gondolatot. Norbi Rolandon vezeti le a dühét a T.É.R.-ben és elmondja neki, hogy Livi esetleg terhes.

Reggel Roland és Bori között megtörik a jég, hirtelen megint közel kerülnek egymáshoz, és hosszú idő után újra jól érzik magukat együtt. Azonban később Roland megtudja Norbitól, hogy lehetséges, hogy Livi teherbe esett tőle. Erre feldúltan kérdőre vonja Livit és azt követeli, hogy csináljon egy tesztet. Amikor még Mesi is tudomást szerez minderről, és azzal fenyegetőzik, hogy mindent elmond Borinak, Roland egyre inkább pánikba esik.

Milán zavarba jön, amikor az interneten véletlenül rátalál a szülei hirdetésére, amiben árulják a cégüket, így nem sokkal később Karesszel együtt elindul a szülei házába. Ott éri őt a következő sokk, amikor meglátja, hogy az édesanyja kirakta a ház elé Milán régi játékait, hogy azok ingyen elvihetőek. Milán kérdőre vonja az anyját, aki kész tények elé állítja őt és elmondja, hogy ő és Milán apja kivándorolnak Thaiföldre. Milán nem akarja elhinni, hogy csak egy véletlennek köszönhetően tudta ezt meg, és keserű szemrehányásokat tesz az anyjának. Ilona azonban azzal védekezik, hogy Milán az, aki nem akarta tartani velük a kapcsolatot.

2021.01.13., Szerda 20:45 - 1937. rész

Evelin reggel elképed az egyik vendégén, mivel az nem ismeri a határait, és zárás előtt részegségében rosszul lesz és odahány a T.É.R-be, de úgy tűnik, Evelin sem képes végigcsinálni a napot alkohol nélkül. Minden helyzet újabb alkalmat jelent számára az ivászatra. Reggel kell egy serkentő, aztán együtt iszik egy leendő ügyféllel, akit meg akar nyerni a T.É.R-nek, majd később a vendégekkel iszik. Mégis úgy véli, ellenőrzése alatt tartja a dolgot. Amikor egy állapotos nőnek figyelmetlenül alkoholos italt készít, Bencét okolja a hibáért, aki azonban szembeszáll Evelinnel, és megvédi magát. Hatalmas vita kerekedik, és Evelin végül kirúgja a fiút. A hír hallatán Roland később beviharzik a bárba, és hamar észhez is téríti Evelint.

Amikor Franci reggel szembesül lakótársai pazarlásával, egyből eszébe jut a szerencsétlen Zoé. Elhatározza, hogy adományt visz a lánynak és a csöves társainak. Amikor azonban beállít a romos házba, Zoé elutasítóan viselkedik vele. Ám Franci meggyőzi a lányt. Később Franci döbbenten konstatálja, hogy tévedésből magával hozta Bence egyik dzsekijét is, és azt is elajándékozta. Nagy nehezen azonban Zoé bíráló megjegyzései közepette sikerül visszaszereznie. Zoé ugyanis kifakad, és azzal vádolja Bencét, hogy elképesztően önző. Eleinte kedves mindenkivel, de ha már nincs szüksége az illetőre, rögtön dobja másért.

Tivadar reggel teljes elégtételt érezve felmondja rabszolgamunkáját a körömstúdióban, és buzgón nekilát, hogy minden figyelmét a Frufrunak szentelje. Amikor rájön, hogy mindenképpen szüksége van fodrászokra, rögtön megkeresi Barbit és Tamarát. Mindez reményt kelt Szofiban is, aki nagyon bízik a békülésben. De nem sokáig ábrándozhat erről, mivel Tivadar elutasító. Szofi nagylelkűen arra bíztatja Tamarát, hogy menjen el dolgozni Tivadarhoz.  

2021.01.14., Csütörtök 20:45 - 1938. rész

Miután Evelin előző nap leitta magát a TÉR-ben, reggel, másnaposan undorodik magától. Dühösen elhajtja az aggódó barátait, de aztán úgy dönt, szeretné összeszedni magát. Ezért elmegy a DJ Sportfitneszbe, hogy kihajtsa magát, ahol leszólítja egy szexi srác. Evelin, hogy bebizonyítsa magának is, hogy újra a régi, belemegy egy randiba. De amikor odaér a randi helyszínére, elbizonytalanodik, hogy elég vonzó-e..

Amikor Milán az apja volt alkalmazottjától megtudja, hogy az óriásplakát cég valójában fizetésképtelen, és csődbe ment, ledöbben, hogy a szülei eltitkolták előle a helyzetet. Karesszel felkeresi és kérdőre vonja az anyját. Úgy érzi, hogy a szülei megint becsapták, de felnőtt módra képes átlépni a saját árnyékát, és megöleli az anyját, mielőtt az elutazna Thaiföldre. Aztán fájdalmas búcsút vesz a kocsitól, az egyetlen dologtól, amit szeretett volna megkapni a szüleitől. Este nagyon meglepődik, amikor az autót elhozzák neki.

Norbi reggel feldühödik, amikor megtudja, hogy egy újabb fellépését lemondták. Azután belelép egy kutyaszarba, és összekap a kutya gazdájával. Kicsit javul a kedve, amikor Livi elmondja, hogy összehozott neki egy próba fellépést a Klubban. Norbi alig várja, hogy bizonyítson. De a klubban megjelenik a kutya gazdája, akiről kiderül, hogy ő Bécy, az üzletvezető. Bécy kihasználja a helyzetet, majd kihajítja Norbit a klubból. Később Norbi nagyon meglepődik, amikor Bécy felhívja, és állást ajánl neki.

2021.01.15., Péntek 20:45 - 1939. rész

Evelin nem hagyta, hogy a rosszul sikerült randi elrontsa az éjszakáját, helyette tovább bulizott egyedül. Amikor másnap reggel hazaviszi a taxi, észreveszi, hogy elvesztette a kulcsát és letáborozik a lépcsőházban. Csak akkor tér magához, amikor Joe megtalálja, és nagyon szégyelli magát. Szilárdan elhatározza, hogy maga mögött hagyja a féktelen bulizást. Amikor Evelin később összefut az előző napi randijával, szeretné helyrehozni a viselkedését és vacsorázni hívja az albérletbe.

Joe jól érzi magát Edinával. De amikor a lány megvallja neki az érzéseit, Joe zavarba jön. Utána ráadásul egy pasi, aki fel akarja szedni Edinát, Joe-t Edina apjának nézi. Joe-t ez ráébreszti, hogy idősebb, mint Edina és hogy máshol tartanak az életben, mi lesz, ha Edina majd gyereket akar, amit ő nem tud megadni neki. Rossz hangulatban megsérti Edinát, aki nem tudja, mi a baja. Joe Barbinak mondja el, hogy mitől fél igazán.

Bence és Mesi megint átbulizták az éjszakát és nagyon élvezik az életüket. Amikor Bence később meglepi Mesit a munkahelyén, forró ölelkezésbe kezdenek az egyik kórteremben, de majdnem lebuknak. Mesinek azonban a mentő ötlete támad, hogy hogy Bencét betegnek álcázza. Ám így Bencét majdnem betolják egy műtétre a műtőbe. Amikor sikerül megakadályozniuk a katasztrófát, végül mégis szenvedélyes szex bontakozik ki a kórházban.