Isztambuli menyasszony 42-46. rész tartalma

ˆhirdetés

Isztambuli menyasszony 42-46. rész tartalma

 

 

2021.02.08., Hétfő 18:45 - 42. rész

A család visszaköltözik a villába, ennek Senem örül a legkevésbé. Faruk felkeresi Begümöt, a nő háza pedig régi emlékeket ébreszt benne. Süreyye megtudja, hogy Begüm beteg, ezért a nő is elmegy a doktornő házához, ahol meglepetten veszi észre Frauk kocsiját. Farukot és Begümöt a kanapén találja meghitt fényképnézegetés közben... Esma asszony szeretne erősnek látszani, ez azonban Murat depressziója miatt nem könnyű.

2021.02.09., Kedd 18:45 - 43. rész

Miután az ólomöntéssel nem kap jó híreket, Esma azon gondolkodik, ki lehet az ellenségük. Ipek viszont sejti, hogy Asiye kire gondolhatott, és figyelmezteti Farukot a férje és Adem közös üzletelésére. Faruk így azt is megtudja, hogy Adem üzlettárs Süreyya zeneiskolájában, amiről a felesége nem is tud. Amikor Süreyya ezt megtudja, dühében felkeresi Dilarát, és kérdőre vonja. A két nő nagyon összeveszik, mivel Süreyya képtelen a hazugságot megbocsátani. Ezt látva pedig Faruk sem nyugodt... Esma egyre közelebb engedi magához Emirt, és a kisfiú is kezdi megkedvelni az idős asszonyt.

2021.02.10., Szerda 18:45 - 44. rész

Murat Bade hatására összeszedi magát, és hajlandó megtenni mindent, hogy újra járjon. Zeynep meglátogatja, és a fiú rájön, hogy semmit nem jelent a lánynak. Süreyya és Faruk megtudja a vérvizsgálat eredményét. Begüm nem közöl jó híreket, a tesztek alapján nagy valószínűséggel a magzat beteg. Süreyya úgy dönt, hogy megtartja a babát. A döntésével kivívja Esma asszony tiszteletét, az idős nő először viselkedik vele anyjaként. Akif megtudja, hogy milyen közös üzlete van Ademnek és Fikretnek. Az információt először Esmával osztja meg.

2021.02.11., Csütörtök 18:45 - 45. rész

Reyhan boldog, hogy a fia végre hazavisz valakit bemutatni, bár kissé meglepődik Adem választásán. A vacsora azonban nem tart sokáig, mivel a háznál megjelennek a rendőrök, és illegális benzinkereskedelemért beviszik a férfit. A rácsok mögött pedig Ademet felkeresi Esma asszony, hogy megfenyegesse, ám a látogatás nem egészen úgy alakul, ahogyan eltervezte: a férfi elmondja, ki is ő tulajdonképpen. Süreyya és Begüm egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és Faruk felesége egyre többet érdeklődik Emir apjáról.

2021.02.12., Péntek 18:45 - 46. rész

Süreyya elkíséri a férjét Isztambulba, ahova ezúttal hajón mennek. A pár romantikus délelőttöt tölt együtt. Esma miután megtudja az igazságot Fevziről, nem tétovázik sokat: magához rendeli az ügyvédjét. Bár az asszony nem veszít büszkeségéből, a lelke mélyén valóban megrendül a hírtől. Dilara nem viseli tovább Adem szeszélyes viselkedését, és szakít a férfival. Faruk számon kéri Fikretet Ademmel kapcsolatban, a két férfi között egyre keményebb hangnemben zajló vita alakul ki. Fikret rájön, hogy ki mondhatott el mindent a bátyjának. Ipek sem kerülheti el, hogy a férje őt is elszámoltassa.