Sorsok útvesztője 276-280. rész tartalma

ˆhirdetés

Sorsok útvesztője 276-280. rész tartalma

 

2021.02.08., Hétfő 13:25 - 276. rész

Affan utasítására az orvlövész célba veszi Efsunt, aki Ismaillal beszélget... A kiérkező mentők már csak a halál tényét állapítják meg. Ates képtelen elhinni, hogy a börtönben a saját, eddig halottnak hitt apjával találkozik. A férfi szeretne magyarázatot adni, de az összezavarodott Ates nem akarja meghallgatni.

2021.02.09., Kedd 13:25 - 277. rész

Ismail helyét gyilkossági osztályon, Ömer Aziz veszi át, a dörzsölt zsaru, akit már több helyről is kirúgtak a viselkedése miatt. A férfi megfenyegeti Affant, hogy hamarosan életfogytig tartó börtönre ítéli. A gazdag üzletember válaszul felgyújtatja Efsun boltját, válaszként a lány bosszút esküszik. Ates elmondja Baharnak és Mehmet Emírnek, hogy Tayfun azt állítja, hogy ő az édesapja. Mehmet Emír ezt teljes képtelenségnek gondolja, és megígéri, hogy másnap a látogatási idő alatt, megnézi magának az állítólagos apát. Pedig Tayfunnak egyéb bizonyítékai is vannak, hogy ő nem hazudik.

2021.02.10., Szerda 13:25 - 278. rész

Tayfun valóban Ates apja, ezt Mehmet Emír is megerősíti. Toprakot megműtik, Cemre pedig számíthat Mehmet Emmírre, mint támasz. Efsun és a többi asszony összefog, hogy rávegyék Affant, vallja be Ismail meggyilkolását. Kenan továbbra is próbálja visszahódítani Hulyat, a nő azonban nem emlékszik rá. Ates szabadul, Baharnak pedig jó hírei vannak számára.

2021.02.11., Csütörtök 13:25 - 279. rész

Ates mindent elkövet, hogy szabadlábra helyeztesse az apját, Tayfun vádja azonban emberölés. A férfi elmond mindent és úgy tűnik a helyzete reménytelen. Szultánnál megjelenik Zeynep apja, a nő és Zeynep is őrjöngve elkergetik, miközben kiderül, hogy mi is történt valójában 23 évvel ezelőtt. Cemre elutazik a fiával együtt, Mehmet Emír pedig utánamegy, hogy feleségük kérje. A nő válasza meglepi őt.

2021.02.12., Péntek 13:25 - 280. rész

Meryem továbbra is visszaél Hulya állapotával, és megpróbál minél több pénzt kicsalni belőle. Kenan ezt nem nézi jó szemmel. Tayfin kiszabadul a börtönből, és Ateshez költözik. Az idős ember rosszul tűri, hogy egy Atahan lány lett a fia felesége. Zeynep apja nem megy el, kijátssza Szultant és Ilyast, hogy a közelükbe férkőzzön, de a nőt nem veri át. Macit ne adja fel, és mindent elkövet, hogy megszerezze Szultan pénzét.