Isztambuli menyasszony 37-41. rész tartalma

ˆhirdetés

Isztambuli menyasszony 37-41. rész tartalma

 

 

2021.02.01., Hétfő 18:45 - 37. rész

Miután Faruk meghallgatja Begümöt, arra kéri az anyját, hogy találkozzanak az irodában. Anya és fia között hatalmas veszekedésre kerül sor, a sértett Esma pedig már forgat is fejében valamit. Fikret megfúrja a cég egyik nagy üzletét, és nem írja alá a külföldiekkel a szerződést. Akif dühében leissza magát, és megkeresi Farukot. Adem vacsorára hívja Ipeket és Fikretet a házukba, amit ők el is fogadnak. Begüm megkapja Süreyya vérvételes eredményeit, és úgy dönt, hogy újabb vizsgálatokra lesz szükség.

2021.02.02., Kedd 18:45 - 38. rész

Esma felkeresi Begümöt, ám a beszélgetés meglehetősen feszültre sikerül. Az idős asszony máris magáénak érzi Emirt, amit Begüm nem fogad el. Ipek érdekes dolgot fedez fel Reyhan és Adem házában. Sokat azonban nem gondolkozik rajta, mivel másnap reggel örömhírt kap a kórházból: várandós. Családdal madarat lehetne fogatni, kivéve Süreyyát, aki a kórházban szorongva hallgatja Begümöt: a baba nem biztos, hogy egészséges, így amniocentézist kell végezni

2021.02.03., Szerda 18:45 - 39. rész

Begüm és Emir vacsorára érkezik a Boran villába, ahol a kisfiú akaratán kívül lebuktatja Esma asszonyt, hogy felkereste Begümöt. Faruknál betelik a pohár és úgy dönt, a feleségével együtt elköltözik a villából. Amíg a hírt Esma nyugodtan fogadja, Ipek teljesen kiborul. Nemcsak azért, mert igazságtalannak érzi magukkal szemben, hanem - mint az anyjának is bevallja -, mert még mindig Farukba szerelmes. Esma asszony látszólagos nyugalma mélyén forr az indulattól, és lép: utasítja Nurgült, hogy csomagoljon. Az idős asszony a gyűlölt városba, Isztambulba költözik.

2021.02.04., Csütörtök 18:45 - 40. rész

Az egész család döbbenten fogadja Esma távozását, Fikret pedig az anyja után megy. Isztambulba érve azonban döbbenten szembesül azzal, hogy Esma egyetlen emberre számít csak, Faruk jövetelére. Zeynep megpróbálja rávenni Muratot, hogy induljon egy motorversenyen. Bár a fiú először nemet mond, ám a családi problémák elől menekülve, megváltoztatja a döntését. Emir egyre közelebb kerül Farukhoz.

2021.02.05., Péntek 18:45 - 41. rész

Fikret úgy dönt, hogy ők is elköltöznek Ipekkel együtt. Süreyya boldogan pakol ki az új házban, szemben a csalódott Ipekkel, aki sehogy sem találja a helyét. A nő ezért alja szándékkal felkeresi Süreyyát, hogy tönkretegye az ő boldogságát is. Esma asszony a fiát várja, és eközben érzi, hogy valami baj van. Anyai ösztönei nem csapják be, Murat súlyos motorbalesetet szenved. Az egész család a kórházba megy, ahol Süreyya figyelmezteti őket, hogy össze kell tartaniuk.