Éjjel-nappal Budapest 1950-1954. rész tartalma

ˆhirdetés

Éjjel-nappal Budapest 1950-1954. rész tartalma

 

 

2021.02.01., Hétfő 20:45 - 1950. rész

Reggel Dezső felhívja Virágot, hogy mint táncos be kellene ugrania egy másik énekes mögé. Virág ezt jó lehetőségnek él meg, hogy később, ha Lalival esetleg majd együtt zenélnek, legyen már tapasztalata és nagyon jó pénzt fizetnek. Lali egóját ez bántja, ráadásul Noémi azt állítja, hogy Virág Lali nélkül is sikeres lenne. Ezen Lali felhúzza magát, és összevesznek Virággal. Tamara végül fejmosást tart Lalinak, aki elmegy bocsánatot kérni Virágtól, aki Dezsővel tárgyal.

Norbi hagyja, hogy Kornél rávegye őt arra, hogy a műszakja végén beálljon a DJ pultba. Mindenki élteti őt és amikor Bécy magához kéreti, Norbi reménykedik benne, hogy Bécy végre felfedezi a tehetségét. Ám Bécy csak meg akarja alázni Norbit és arra utasítja őt, hogy szedje össze az összetört poharakat. Norbi ezután frusztráltan érkezik haza, és a legszívesebben feladná az egészet. Livi bátorítja őt, hogy tartson ki. Amikor Kornél el akarja hívni őt egy buliba, Norbi nemet mond. Amikor Bécy ismét leszúrja őt, Kornél biztatására valamit egészen váratlant tesz.

Munka után Franci összefut új hódolójával, Péterrel, aki hétvégén már több üzenetet is küldött neki, melyekre azonban a lány nem válaszolt. Sikerül kiengesztelnie Pétert, aki így még aznap estére meghívja magához Francit vacsorára. A lány ismét a sok munkára hivatkozva keres kifogást, de Karesz azt javasolja, hogy beugrik helyette dolgozni. Némi hezitálás után Franci bele is megy a dologba, és valóban élvezi is a randit. De amikor Péter megcsókolja, a lány túl gyorsnak találja a tempót.

2021.02.02., Kedd 20:45 - 1951. rész

Roland elhatározza, hogy addig nem nyugszik, míg nem beszél Borival. Mivel Bori a múlt héten, úgy tűnt, aggódott érte, mikor megsérült, Roland most mindent erre a lapra tesz fel. Gábor figyelmeztetése ellenére elintézi, hogy a sebe elfertőződjön, vállalja, hogy beteg legyen, hiszen Bori így majd megint figyel rá. Végül valóban nagyon rossz állapotban keresi fel Borit...

Tivadar élvezi, hogy a Szofival való közös munka ismét olyan, mint régen. Azonban váratlanul Tekla is megjelenik a fodrászatban, aki Tivadar szemére veti, hogy ha Szofival hajlandó volt kibékülni, akkor vele miért nem tette meg ugyanezt? Tivadar elgondolkodik. Szofi ugyan próbálja meggyőzni arról, hogy semmivel sem tartozik Teklának, Tivadart mégsem hagyja nyugodni a lelkiismerete. A kétségbeesett Tekla láttán úgy érzi, köteles rajta segíteni.

Reggel Norbi jókedvűen ér haza, ahol összefut a lányokkal. Beszámol nekik arról, hogy tegnap este mibe keveredtek Kornéllal és hogy Kornél szó nélkül cserbenhagyta őt és lelépett. A lányok már a legrosszabbtól tartanak, ám ekkor Norbi vigyorogva bejelenti nekik, hogy mostantól rave bulikat tarthat a klubban. Míg Dzseni örül a barátjának, addig Livinek továbbra is fenntartásai vannak Kornéllal kapcsolatban. Biztos benne, hogy Kornél titkol valamit.

2021.02.03., Szerda 20:45 - 1952. rész

Mesi eszméletlenül találja Rolandot a nappaliban, és megdöbbenve veszi észre, hogy Roland nagyon rossz állapotban van. Roland nem hajlandó kórházba menni, hanem Borival akar beszélni, és arra kéri Mesit, hogy segítsen neki, és lássa el a sebét a házban. Roland azzal fenyegeti Mesit, hogy elmondja Borinak, hogy Mesi végig tudott Roland egyéjszakás kalandjáról, így Mesi kénytelen segíteni neki. A hazaérkező Bori nem akar szóba állni a férjével, így a legyengült Roland bezárja magát a fürdőbe, hogy rákényszerítse erre. Az aggódó barátok hosszú ideig győzködik Rolandot, hogy nyissa ki az ajtót.

Az új Frufru megnyitott. Tivadar nagyon ideges, és azon tanakodik, hogy vajon tényleg együtt tud-e dolgozni Szofi és Tekla. Hamarosan megkapja a választ, amikor szembesül Szofi és Tekla hangos vitájával. Igyekszik kikövetelni a nyugalmat az üzletben, de hiába, a két nő csúfos kudarcot vall, pedig megpróbálnak mindent, hogy visszaálljon békét. Mikor Tivadar végül miattuk balesetet szenved, fájdalmasan veszi tudomásul, hogy választania kell a két nő közül.

Bella is vezetni akarja Milán kocsiját, de ő csak macsó frázisokat puffogtat, hogy a nők nem tudnak vezetni, és ezen csúnyán összevesznek. Nem sokkal később Milán hamarosan meg is húzza a kocsit. Zavarában attól fél, hogy ezek után Bella soha nem fog leszállni róla. Kitalálja, hogy becsapja Bellát, és nagylelkűen odaadja neki az autót. Mikor este Bella nagy lelkesen hazahozza a kocsit, Milán mű ledöbbenve találja meg a karcolást, és Bellára keni a saját hibáját.

2021.02.04., Csütörtök 20:45 - 1953. rész

Amikor André végre visszajön a turnéjáról, majdnem megüti a guta, amikor meglátja Teklát a villában. Szemrehányásokat tesz Francinak, és azt követeli, hogy Tekla költözzön el. André nyomatékosan kijelenti, hogy nem ő Tekla gyerekének az apja és nem hajlandó semmilyen felelősséget sem vállalni. Úgy érzi, hogy Tekla átverte és kihajítja őt a házból. Tekla nem tudja, hogy hova mehetne... Így André viszont még inkább megdöbben, amikor Franci visszahozza a kétségbeesett Teklát.

Reggel Livi jókedvűen jön haza a bevásárlásból, de a jókedvű hamar elillan, amikor sms-t kap Szilárdtól, az uzsorástól. Kiderül, hogy miután Angel lelépett, nem fizette a hitel rá eső részét, így most Szilárd tőle várja a teljes összeget. Livi kétségbeesik, mert nincs ennyi pénze. Norbi ötletére megpróbál pénzt kérni az apjától. Mintha ez még nem lenne elég, Norbi ráveszi, hogy menjenek el egy gokart pályára Kornéllal. Livi nem örül annak, hogy Kornél is velük tart.

Milán nagyon boldog, amikor Karesz bejelenti, hogy van egy meglepetése a születésnapjára. Ma a legjobb és a legfrissebb húsokat fogják megsütni! Mindketten elmennek egy tanyára, hogy elhozzák a húsokat, ahol meglátnak egy kismalacot, akivel rögtön összebarátkoznak. Ám, amikor meghallják, hogy reggel a malacot meg fogják sütni, Milánnak és Karesznek lelkiismeret-furdalása támad.

2021.02.05., Péntek 20:45 - 1954. rész

Tekla reggel abban reménykedik, hogy sikerül apai érzéseket ébresztenie Andréban, annak ellenére, hogy André tegnap nagyon ellenségesen viselkedett vele. Reggel Bori elmeséli a többieknek, hogy André tegnap elment és nem is hajlandó addig hazajönni, míg Tekla a házban van. Teklát megviseli, hogy most már Bori is ilyen ellenségesen viselkedik és nem tudja, hogy mi tévő legyen. Franci viszont biztatja Teklát, hogy ne aggódjon, a bátyja majd megenyhül, ezért Tekla egy ultrahangos felvételével akarja felébreszteni az apát Andréban. A terve azonban nem jól sül el, mert amikor elküldi a képet a kisbabáról Andrénak, csak újabb szitokáradatot kap Andrétól.

Joe és Barbi mindketten nagyon boldogok a párjukkal, Edinával és Robival, és örülnek, hogy mindannyian ilyen jól megértik egymást. Annál jobban meglepődnek, amikor hirtelen elromlik a hangulat, mert Joe és Barbi túlságosan bizalmas viszonyban vannak egymással. Együtt kiruccannak a Dunakanyarba wellnessezni, de közben Joe és Barbi annyira elmélyülnek egy beszélgetésben, hogy a párjaikat a benzinkúton felejtik – és ekkor elszakad a cérna. Barbi és Joe minden igyekezetükkel próbálják megnyugtatni a párjukat.

Amikor a másnapos Norbi reggel zajokat hall kiszűrődni Philip szobájából, hirtelen megörül, és azt hiszi, visszatért a haverja, de csak Kornél az, aki a tegnapi buli után itt aludt. Norbi összebalhézik Kornéllal. Kidobja a lakásból és csak utána döbben rá, hogy ezzel veszélybe sodorta a betervezett fellépését, mivel ahhoz Kornélnak kellene megszerezni a helyszínt. De véletlenül összefutnak egy helyen, és kölcsönösen elnézést kérnek egymástól.