Tiéd az életem 16-20. rész tartalma

ˆhirdetés

Tiéd az életem 16-20. rész tartalma

 

 

2021.01.25., Hétfő 14:35 - 16. rész

Elena megcsókolja Pedro-t, amikor a férfit kiengedik a fogdából. Elena elmondja Irene-nek, mi történt közte és Pedro között. Irene elárulja testvérét Ernestonak, aki azonnal nyomozni kezd felesége után. Kiderül, ki Rosa zaklatója, a férfi arra utasítja a lányt, azonnal hagyja ott Samuelt. Pedro közli Elenával, hajlandó érte mindenét feladni...

2021.01.26., Kedd 14:35 - 17. rész

Elena elmondja Irene-nek, hogy a családját választja Pedro helyett, mely hír hallatán Irene kiborul. Rosa szakít Samuel-lel, de a férfi úgy érzi, Rosa bajba került. Gina elszólja magát Esther asszony előtt, hogy Pedro, Elena és Ernesto döntése alapján nem találkozhat többet a kis Nico-val. Pedro megtudja, hogy Elena és Ernesto költözni készülnek Nico-val, ezért kérdőre vonja a nőt.

2021.01.27., Szerda 14:35 - 18. rész

Pedro sírva fakad, amikor belegondol, többé nem találkozhat a fiával, Nico-val. Andrea új tervet eszel ki, hogyan szerezhetné vissza férjét, ám ez egyenlőre nem sikerül neki. Irene meglátogatja Pedro-t a szervizben és elmondja neki, hogy Elena igenis őt szereti, Ernesto ötlete volt, hogy költözzenek az Egyesült Államokba.

2021.01.28., Csütörtök 14:35 - 19. rész

Elena nem tud másra gondolni, csak Pedro-ra, és arra, ha a férfi megházasodik örökre elveszíti őt. Elena elmondja Irene-nek mit érez pontosan Pedro iránt. Horazio-t nem érdekli felesége, Andrea európai útja, továbbra sem szeretne visszatérni hozzá. Irene az esküvő előtt 1 nappal beszél Pedro-val...

2021.01.29., Péntek 14:35 - 20. rész

Pedro az oltárnál faképnél hagyja Ginát, mindenki legnagyobb meglepetésére. Gina feldúltan jelenetet rendez a Rioja ház előtt. A lány Agustin karjaiban talál vigaszt, de úgy érzi, nagy hibát követett el. Pedro meglátogatja Elenát, hogy elmondja érzéseit, a nő azonban nem változtat álláspontján, elutazik Houstonba Ernesto-val és Nico-val.