Rex Kanadában 1-3. rész tartalma

ˆhirdetés

Rex Kanadában 1-3. rész tartalma

 

Charlie Hudson nyomozó a St. John's-i rendőrség bűbügyi csoportjánál dolgozik hű társával, az egykori K-9-es németjuhász kutyával, Rexszel. A rátermett törvényszéki nyomozó Sarah-val és az informatikus Jesse-vel együtt a végére járnak minden bűnténynek, legyen az bármilyen bonyolult

 

2021.02.10., Szerda 19:40 - 1. rész

Charlie és Rex reggeli kocogásuk során tanúi lesznek, amint elrabolnak egy tinilányt. Rex követi a tetteseket. Miután senki sem jelentette a lánya eltűnését, a nyomozó osztály nehéz helyzetben van, de a meglévő kevés bizonyítékkal és persze Rex segítségével hamar megtalálják a lányt.

2021.02.11., Csütörtök 19:40 - 2. rész

Amikor egy parkolóház tetejéről egy lent álló kocsi tetejére zuhan egy hírhedt parkour művész, Charlie, Rex és Sarah főleg korábbi felvételek segítségével próbál a végére járni az ügynek, amit különös módon nehezít, hogy a tanúk eleinte nem jelentkeznek, azután pedig folyamatosan hazudnak.

2021.02.12., Péntek 19:40 - 3. rész

Amikor egy szellemvadász egy templom melletti temetőben rátalál egy eszméletlen fiatal nőre, Charlie és Rex nyomozni kezd. A szálak hamarosan egy régi, még felderítetlen bűncselekményhez vezetnek, de a rendíthetetlen rendőrpáros mindkét esetet felgöngyölítik.