New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban 2. évad, 1-5. rész tartalma

ˆhirdetés

New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban 2. évad, 1-5. rész tartalma

 

 

2021.02.08., Hétfő 22:20 - 2. évad, 1. rész

Te jössz!

Max a kórházban gyakran leblokkol és újra átéli a tragikus eseményeket. Az állapotába csodával határos változás áll be, köszönhetően az új kezelésnek. Reynoldsot váratlanul éri az egyik rezidens arrogáns kitörése, cserébe ő is váratlan módon reagál. Bloom visszatér a sürgősségi osztály élére, és bár látszólag jól van, valójában szörnyű fájdalmai vannak.

2021.02.09., Kedd 22:20 - 2. évad, 2. rész

Összkép

Sharpe a szíve mélyén egyáltalán nem örül annak, hogy együtt kell dolgoznia Castróval, aki túlságosan rámenős. Max érdekében azonban elviseli, hogy osztoznia kell az osztályán. Bloom nem hajlandó megfelelő módon végezni a terápiás kezelést, ezért meglehetősen lassú a gyógyulása. Reynolds megvédi a rezidensét, aki hazudott Bloomnak.

2021.02.10., Szerda 22:20 - 2. évad, 3. rész

Helyettes

Max szeretne segíteni azokon a betegeken, akik a műtétek után otthoni ápolásra szorulnak. Az alapítvány vezetősége azonban elutasítja a támogatási kérelmét, ezért Max támogatót keres. Új asszisztense, a veterán Todd meglepő ötlettel áll elő. Reynolds belefáradt abba, hogy egyedül szervezi az esküvőjét, és legszívesebben már lemondaná.

2021.02.11., Csütörtök 22:20 - 2. évad, 4. rész

Nevező

Max szabadidejében beáll kosarazni, és az egyik játékos váratlanul rohamot kap. Miután a férfi a kórházban magához tér a szívműtét után, kiderül, hogy a közösség, amelyben él, messziről kerüli az egészségügyet, soha senki nem járt orvosnál. Max felajánlja, hogy a népszerű borbély üzletében kialakítana egy vizsgáló állomást, és háziorvosként kezelné a rászorulókat.

2021.02.12., Péntek 22:20 - 2. évad, 5. rész

A Kármán vonal

Helen megdöbben, hogy az egyik páciensétől váratlanul megvonják a támogatást, és nem vehet részt a lombikbébi programban. Max felveszi a kesztyűt, és harcba száll a bürokráciával. Egy űrhajós érkezik látogatóként a kórházba, és hamarosan az egyik betegágyon találja magát. A nő kétségbeesik, mikor megtudja, hogy szívproblémái vannak, és nem vehet részt az űrprogramban.