A császárnő 7-11. rész tartalma

ˆhirdetés

A császárnő 7-11. rész tartalma

 

 

2021.02.22., Hétfő 18:55 - 7. rész

Alma Rosa halála és a bűntudat szorítása miatt Armando öngyilkos lesz. Esthert ugyan értesítik a tragédiákról, de nagyapjuk nem küld neki repülőjegyet, hogy hazautazhasson a temetésekre. Az árván maradt lányok közül Elena don Justoval marad, de Elisa gyűlöli őt, és a felbukkant szegény, rosszhírű nagynénihez költözik inkább, amiért nagyapja kitagadja, és húgával még évente egyszer se engedi találkozni. Esther Svájcban kénytelen maradni - az otthoniak azt hiszik, nem törődik velük. Emperatriz - aki kényszerből marad együtt Manuellel - továbbra is kétségbeesetten kutatja, ki lehet a lánya. Elisával is összetalálkozik, aki azt sejteti vele, hogy ő az. Alejandro hosszú időre Ázsiába utazik felejteni. Emperatriz és férje is külföldre mennek.

2021.02.23., Kedd 18:55 - 8. rész

Emperatriz számára akkor válik nyilvánvalóvá, hogy rossz döntés volt a Manuellel való házassága, mikor néhány év után hazatér Mexikóba. Annyira erősen vonzódik Alejandrohoz, hogy ez a szerelem már-már "kísérti". A gyermekkorukban erőszakkal elválasztott Elisa és Elena várva-várt találkozója ugyan meghiúsul, de ez, és Esther váratlan hazatérése nem kevés fejtörést okoz don Justonak, aki azon mesterkedik, hogyan tartsa távol egymástól unokáit.

2021.02.24., Szerda 18:55 - 9. rész

Alejandro és Emperatriz újra találkoznak. Elisa nagyon aggódik Gata nénikéje miatt. A kórházban megismerkedik Mauricióval, az orvossal. Emperatriz elmeséli a múltját Justónak, és ezzel tisztázza a nevét. Alejandro bejelenti eljegyzését Isabel Cristina Anduezával. Emperatriz el akar válni Manueltől.

2021.02.25., Csütörtök 18:55 - 10. rész

Manuel nem egyezik bele a válásba, nem hajlandó visszaadni Emperatriz szabadságát. Isabel az esküvőjét tervezi Alejandroval, Emperatriz eközben igyekszik a nő bizalmába férkőzni. Esther elveszettnek érzi magát, és azon gondolkodik, hogy visszatér Svájcba. Justo ajánlata Emperatriz számára nem teljesen jó szándékú. Elisával szörnyű dolgok történnek, amelyek visszafordíthatatlanul megváltoztatják az életét.

2021.02.26., Péntek 18:55 - 11. rész

Elisát letartóztatják, de nem engedi, hogy elvégezzék az ártatlanságát bizonyító vizsgálatot. Mauricio segítségét is elutasítja. Alejandro közelgő esküvője elszomorítja Esthert, aki tovább keresi az anyját. Emperatriz sem adja fel a kutatást, bár Justo igyekszik megakadályozni, hogy találkozzanak. Emperatriz megtudja, hogy Isabel családja csődbe ment, a lány korábbi esküvőjét pedig lefújták. Benito szemrehányást tesz Leopoldónak, amiért bántalmazta Elisát. Elena titokban színjátszást tanul. Esther szembeszáll Justóval, és véletlenül összefut az anyjával.