New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban 2. évad, 11-14. rész tartalma

ˆhirdetés

New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban 2. évad, 11-14. rész tartalma

 

 

2021.02.22., Hétfő 22:15 - 2. évad, 11. rész

Mosoly mögé rejtőzve

Max formabontó ötlettel sokkolja a kórházat. Ezentúl nincs több monitorozás, minden orvosnak sokkal személyesebben kell bánnia a betegével a laptopok bámulása helyett. Az osztályok orvosai lázonganak, és mivel Max épp Luna védőoltását intézi, mindenki Helent veszi célba. Helen hiába emlékezteti kollégáit arra, hogy már nincs vezetői pozícióban, tőle várják a megoldásokat.

2021.02.23., Kedd 22:15 - 2. évad, 12. rész

14 év, 2 hónap és 8 nap

Kapoor egyik betege 14 év kóma után kinyitja a szemét, és képes a kezét megszorítani. A beteg felesége követeli, hogy segítsenek a férjének felépülni. Hamarosan kiderül, hogy a nő teljesen beleőrült a várakozásba, és képtelen reálisan gondolkodni. A kórház auláját rendszeresen foglalja el egy imádkozó csoport, ami eléggé zavarja Maxet. A kórház számítógépes rendszere összeomlik a frissítéskor.

2021.02.24., Szerda 22:15 - 2. évad, 13. rész

A temető

Max megdöbben, amikor megtudja, hogy a kórházak, de még a New Amsterdam is, a statisztika miatt a túlzsúfolt hospice-ba szállíttatja azokat a betegeket, akiket nem tudnak megmenteni. Max minden haldokló beteget visszahozat a kórházba, és arra kéri az orvosokat, hogy mindenki karoljon fel egy beteget, és segítse őt utolsó napjaiban. Max talál is számukra egy üres szárnyat az épületben.

2021.02.24., Péntek 22:15 - 2. évad, 14. rész

Szabbat

Todd azzal várja Maxet, hogy két millió dollárral túllépte a költségvetést, és a számtalan programja közül meg kell válnia egytől, különben a kórház fizetésképtelen lesz, és az alkalmazottak kénytelenek lesznek ingyen dolgozni. Kapoor rendkívül lelkes az új mentoráltja miatt, de amikor kiderül, hogy Dawn valójában egy program, fellázad. Reynolds távozni készül a kórházból.