Perzselő szenvedélyek 1-4. rész tartalma

Perzselő szenvedélyek 1-4. rész tartalma

 

 

2021.11.09., Kedd 15:30 - 1. rész

Cemre Kayabeyli retteg erőszakos férjétől, Celebitől, aki rendszeresen veri és bántalmazza. Az ügyvéd férj mindenkivel elhitette, hogy feleségének mentális problémái vannak, amiért gyógyszert kell szednie. Cemre fél, hogy elveszi tőle egyetlen lányát, Günest. Mivel senki sem hajlandó segíteni neki a válásban, a nő a lányával közös szökést tervezgeti. Rüya egy jótékonysági estre készül, ahová az otthonukban dolgozó szolgálót és barátnőjét, Ciceket is magával viszi. Útközben megismerkednek Ömerrel, aki pincérként jeleskedik a rendezvényen. Az ünnepségen minden rendben zajlik egészen addig, amíg váratlan tűz nem üt ki. Az emberek pánikba esnek, és úgy tűnik senki sem tud szabadulni a lángok közül.

2021.11.10., Szerda 15:30 - 2. rész

A tűz szörnyű pusztítást végez és számos emberéletet követel. Tomris megtudja, hogy lánya, Simal eltűnt. Cemrének sikerül elrejtőznie férje, Celebi elől, aki kétségbeesetten keresi. Iskender gyáva módon magára hagyja szerelmét, de szerencsére Ömer rábukkan a lángok között fekvő Rüyára, és kiszabadítja. Ozan észreveszi az utcán ücsörgő Cemrét, és felajánlja neki, hogy a lakásában meghúzhatja magát. Rüya kétségbeesetten keresi barátnőjét, Ciceket a kórházban. Simalt súlyos égési sérülésekkel szállítják abba a kórházba, ahol édesanyja is dolgozik. Tomris azonnal a műtőbe viteti a lányát.

2021.11.11., Csütörtök 15:30 - 3. rész

Rüya továbbra sem találja Ciceket, ezért más kórházakba is elmegy, hogy megkeresse. Ömer próbálja vigasztalni, de közben egy fotós lefényképezi őket, és a képet Iskendernek is elküldik. Celebi nem hiszi el, hogy Cemre meghalt, ezért DNS-vizsgálatot követel a kórháztól. Tomris rájön, hogy lánya, Simal életét vesztette a tűzesetben. Günes hazugsággal vádolja apját, mert szerinte édesanyja meghalt. Ali bemegy a kórházba, ahol azt a hírt kapja, hogy Cicek meghalt. Iskender Rüya után megy. A nő látni sem akarja, és közli a vőlegényével, hogy nem akar hozzámenni. Cemre Ömer segítségével próbál titokban jelezni a lányának, hogy nem halt meg.

2021.11.12., Péntek 15:30 - 4. rész

Celebi egyre biztosabb abban, hogy Cemre életben van, csak próbálja titkolni előle. Atlas úgy tudja, hogy édesanyja él, és Tomris a házában ápolja. A fertőzés veszélyére hivatkozva Tomris senkit sem enged be a szobájába. Rüyának nagyon hiányzik a barátnője, Cicek, képtelen feldolgozni, hogy meghalt. Iskender próbálja megmagyarázni, hogy miért nem segített senkinek a tűzben, és miért csak a saját életét védte. Cicek rájön arra, hogy Tomris fogva tartja a házában és mindenkinek azt állítja, hogy Simal, a lánya az. Celebi Tomrisnál folytatja a felesége utáni nyomozást. Minden dolgozó nevét elkéri, hátha rájönnek arra, hogy ki cserélte el a neveket.